Huoneisto­remontteja kaikkiin tarpeisiin

Ammattiväkemme hoitaa kaikenlaiset huoneistoremontit – isot ja pienet. Voimme rempata kotisi lattiasta kattoon tai tehdä täsmäiskun vain remontin tarpeessa olevaan paikkaan. Kysy rohkeasti myös silloin, jos et löydä tarvitsemaasi työtä palveluvalikoimastamme.

Kotitalouksien lisäksi asiakkaamme voi olla yritys, asuntosijoittaja tai vaikkapa kiinteistönvälittäjä. Voit ottaa meihin yhteyttä millaisissa tahansa remonttitarpeissa.

Keittiö­remontit

Keittiö on monelle kodin sydän! Jotta keittiössä on mukava ja sujuva kokkailla ja seurustella, ratkaisujen tulee olla toimivia – ja tottakai sinun näköisiäsi. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi keittiö ja me toteutamme sen! Teemme isot ja pienet keittiöremontit kaikenkokoisiin keittiöihin.

Kylpy­huone­remontit

Haaveiletko seesteisestä kylpylätunnelmasta pastellinvärisine kaakeleineen vai tarvitseeko hieman vanha ja nuhjuinen kylppärisi kenties päivitystä toimivammaksi ja käytännöllisemmäksi tilaksi? Oli kylppärisi minkä kokoinen vain, ja tarvitsee se kuinka suurta remonttia tahansa, teemme kylpyhuoneestasi juuri sinulle sopivan. Teemme kaikensuuruiset remontit erilaisiin märkätiloihin, saunoihin ja vessoihin.

Pinta­remontit

Aina ei ole tarvetta pistää kaikkia uusiksi, kun koti tarvitsee uutta ilmettä. Tyylikkäällä tapetilla, piristävällä maalipinnalla tai uudella kauniilla lattialla saa ihmeitä aikaan! Osaava väkemme maalaa, tapetoi ja asentaa lattiat – tehdään kodistasi sinun näköisesi!

Muut saneeraus­palvelut

Onko mielessäsi jokin homma, jota emme ole maininneet? Ammattitaitoinen väkemme tekee kaikenlaiset huoneistoremontit, kuten purkutyöt, korjausremontit, ilmalämpöpumpun asennukset – mitä ikinä tarvitsetkaan tehdäksesi asunnostasi kodin. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi!