Remontointi- ja asennus­palvelua kaikkiin tarpeisiin

Ammattiväkemme hoitaa aurinkopaneeli asennukset ja kaikenlaiset huoneistoremontit – isot ja pienet. Voimme rempata kotisi lattiasta kattoon tai tehdä täsmäiskun vain remontin tarpeessa olevaan paikkaan. Kaikki sähkötyöt onnistuvat myös samalla kertaa. Kysy rohkeasti myös silloin, jos et löydä tarvitsemaasi työtä palveluvalikoimastamme.

Kotitalouksien lisäksi asiakkaamme voi olla yritys, asuntosijoittaja tai vaikkapa kiinteistönvälittäjä. Voit ottaa meihin yhteyttä millaisissa tahansa remonttitarpeissa.

Aurinkopaneelit

Oletko kiinnostunut ympäristöystävällisestä ja omavaraisesta sähköntuotannosta? Aurinkopaneelien avulla saat kaiken tämän samalla kun säästät sähkölaskussa. Suunnittelemme kanssasi kohteeseesi sopivan ratkaisun ja kokeneet asentajamme huolehtivat sen jälkeen kaikesta.

Sähköasennus

Remonttia tehdessä vastaan tulee usein erilaisia sähkötöitä, jotka on syytä jättää ammattilaisen käsiin. Teemme sähköasennukset kaiken kattavasti niin yksityisasiakkaille kuin yrityksille. Ammattitaidolla ja turvallisesti.

Remontointi­palvelut

Osaavat tekijämme hoitavat kaikenlaiset korjausremontit, purkutyöt, pintaremontit, asennukset ja paljon muuta! Remontti valmistuu kanssamme laadukkaasti ja sovitusti, aina toiveitasi kunnioittaen.