Väkevää väkeä

Väkevä on syntynyt tarpeesta tehdä paremmin, avoimemmin ja rehdimmin. Olemme huomanneet, että toisinaan remonttia ostaessa on haastavaa ymmärtää mistä remontin hinta koostuu ja mitä se pitää sisällään. Me haluamme tehdä remontin ostamisesta helppoa, ymmärrettävää ja avointa. Hinnoittelumallimme on läpinäkyvä, jotta tiedät mistä maksat. Ja meillä maksat laadusta. Laatu ja ammattitaito on meille kaikki kaikessa emmekä tee mitään puolivillaisesti – onhan väkemme alan ehdottomia ammattilaisia.

Meille on tärkeää pitää avoin keskusteluyhteys asiakkaan kanssa ja meiltä voit kysyä mitä tahansa. Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä. Me välitämme asiakkaistamme ja kohtelemme kotiasi sille kuuluvalla kunnioituksella – onhan se sinun kotisi, sinulle maailman paras paikka. 

Arvomme

ammattitaito

Ammattitaito

Väkemme on alansa kovia ammattilaisia. Laatu on meille kaikki kaikessa emmekä tee mitään puolivillaisesti.

suurennuslasi

Avoimuus

Meidän kanssamme tiedät tarkalleen mistä maksat. Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja toimintamme avointa. Voit luottaa meihin.

valitamme

Välittäminen

Pidämme huolta meistä ja teistä – työntekijöistämme ja asiakkaistamme. Kohtelemme kotiasi sille kuuluvalla kunnioituksella, onhan se sinun kotisi.