Aurinko­paneelit

Aurinkopaneelit ovat loistava hankinta, kun tahdot tuottaa itse omaa sähköä uusiutuvalla energialla ja saada selvää säästöä sähkökuluihin. Ammattitaitoiset ja kokeneet asentajamme hoitavat kaiken alusta loppuun asti. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopivin kokonaisuus!

Aurinkopaneelit asennettuna käyttövalmiiksi

Aurinkopaneelien asennus suunnitellaan ensin huolellisesti. Tärkeää on huomioida aurinkopaneelien suuntaus, määrä ja sijoittelu parhaan hyödyn takaamiseksi. Asennuksessa meille on tärkeää myös työmme jälki ja pidämmekin huolen siitä, että lopputulos miellyttää myös silmää. 

Aurinkopaneelit katolle kuin katolle

Asennamme aurinkopaneelit kattotyypistä riippumatta. Valitsemme katollesi oikeat ja kestävät ratkaisut halusitpa aurinkopaneelit tiilikatolle, huopakatolle tai peltikatolle.

Aurinkopaneelit talvella?

Suomen säät vaihtelevat ja pimeä talvi on pitkä. Tämän takia monia arveluttaa kannattaako aurinkopaneelit Suomessa lainkaan? Ei huolta, kannattaa! Aurinkopaneeli tuottaa hyvin sähköä myös talvella ja pilviselläkin säällä. Katolle satava lumikaan ei aurinkopaneelia haittaa.

 

Aurinkopaneelit kotiin

Aurinkopaneelit omakotitaloon ovat erinomainen sijoitus,
mutta ei suinkaan ainoa vaihtoehto. Saat meiltä parhaan mahdollisen aurinkoenergiajärjestelmän,
halusit sitten aurinkopaneelit omakotitaloon, vapaa-ajan asuntoon, autotallin katolle tai vaikkapa varastolle. Mikäli aurinkopaneelit kiinnostavat, mutta sinulla on vielä kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä niin autamme sinua löytämään oikean ratkaisun!